8. maj 2017

8. maj 2017


Det har været en dejlig lang og god dag i Uglebo, sammen med min mor, Far har været væk hele dagen, men vi tog op og besøgte ham på hans arbejde inden vi var en tur i skoven. Moster Machico er nok lidt mindre sur på mig idag, men hun er stadig spærret inde bag en låge så hun ikke komer til at gøre lille mig noget. Men vi gik tur sammen og det var skønt. Efter at jeg hade lidt af en off day igår pga dårlig mave, er jeg ved at komme ovenpå idag og min mor er ikke ligeså pylret. Men det er dejligt at hun stiller en buffet af lækkerier frem for at friste min appetit; det kan man godt vænne sig til. hun er nem at snøre, hende mor. Idag har jeg igen lært noget nyt. Nu kan jeg kom, sit, mit navn og pote. Det er pærelet:-)
dsc03215jpg

dsc03214jpg

dsc03209jpgdsc03210jpg