5. juni 2017

5. juni 2017

Thuhej det har været en travl pinse for lillebitte mig. I lørdags skulle mor og mig til hundetræning i Schæferhundeklubben, og hurra, yndlingsper var der. Jeg fik meget ros; han syntes at mor havde været heldig med mig, både smuk og med et godt og dybt bid...ja tak sagde mor, det har jeg opdaget...Men det fik styrket min selvtillid, og hvis mor bliver irriteret på mig, må jeg påpege at hun er heldig fordi jeg både er smuk og dygtig...hehe....et andet af mine yndlingscitater (Fra filmen: En Kongelig Affære): "Du må ikke skælde mig ud, jeg er Konge"...bruger jeg også flittigt, når mor eller far skælder lidt ud.

Om eftermiddagen var jeg ude i min stridsvogn igen, både mor og far cyklede, og stakkels Machico løb på sine små tændstiksben, mens jeg sad og råbte inde i stridsvognen...jeg fik skræmt en stor hest og fik også råbt lidt af nogle irriterende børn :-)

Søndag var det øsende regnvejr hele dagen, så først sidst på dagen fik mor overtalt far (han er altså lidt sart med regnvejr...tsk tsk tsk) til at vi skulle tage op på stranden, så Machico og mig kunne lege. Det var skideskægt, hun gav mig kun en lille skideballe og ellers legede vi rigtig skægt sammen. Bare irriterende at hun stadig skal være så skrap herhjemme. 

Idag har jeg prøvet mange nye ting. Vi kørte i et eller andet mærkeligt larmende monstrum fyldt med gamle mænd i en art kavalerimundering fra forrige århundrede, de var nu søde nok og en af dem dikkede mig under hagen, og efter en lille tur gennem skoven kom vi til Græsted, hvor en masse lidt mærkelige mennesker var samlet sammen med en masse gammelt ragelse. Der var en afdeling for røde traktorer, blå traktorer, halmpressere, og så nogle tykke mænd der kørte rundt i gravemaskiner. Jeg så også geder, køer, heste og en fransk hotdog og andre mærkelige hunde. Der var karrusseller og dødsdrom, og tombolaer og alt mulig gøgl og halløj. Jeg syntes det var meget spændende og måtte snart opgive at gø af folk, der var altså for mange at gø af selv for min veludviklede røst. Vi tog damplokomotivet hjem til Mårum station igen og da mor ikke havde fået en soft ice foreslog far (ja den er god nok! - det plejer at være mor der tager initiativ her i familien) at vi skulle køre på Gilleleje Havn og spise soft ice. Nu er det aften og mor og far skal arbejde imorgen, så nu er det sengetid.

dsc03722jpgdsc03736jpgdsc03746jpgdsc03792jpgdsc03802jpgdsc03810jpgdsc03816jpgdsc03824jpgdsc03830jpg