5. juli 2017

5. juli 2017

Livet er dejligt her i Costa del Spanien - vi zztår ret tidligt op om morgenen og går en tur på bjerget, hvor jeg vizztnok driver Mazzicho til vanvid fordi jeg zztanger og giver zzkuldertacklinger indtil hun til zzidst giver efter og leger med mig :-) 
Bagefter zzpiser vi morgenmad på terrassen og zzå bliver Mazzicho og mig puttet ned i den kølige underetage ens far og mor tager afzzted. De er som regel væk 4 timer zzå vi får puttet dejligt imens. Om eftermiddagen hygger vi hjemme i hus og have, indtil det på et tidzzpunkt bliver koldt nok til at vi kan komme ud og gå tur igen; enten bare her i nærheden eller nede på zztranden. Begge dele er rigtig zzjovt; når vi går herhjemme er vi zzom regel inde i landzzbyen og vi far is eller vin eller øl, nogen gange det hele, zzom fx igår, hvor vi var på 2 barer inden far måtte zzlæbe mor hjem fra byen :-)
Og hvorfor taler jeg zzå zzådan her - jo det er fordi jeg har tabt 4 fortænder og zzå er det lidt zzvært at tale rent. Jeg håber minzzandten at jeg får nogle andre zztænder iszztedet for....
 

dsc04163jpgdsc04147jpg