5. august 2017 HAS

5. august 2017 HAS

Så er vi hjemme i Uglebo igen efter en spændende dag på HAS i Haderslev; og jeg må nok sige, at jeg imponerede både mor og far men også Martin og Karina, med min pletfri opførsel. Dagens program var, at vi alle 26-27 hvalpe i klassen Hanner 4-6 mdr, skulle stille op i nummerorden, og så blev vi kaldt ud og gå i ringen baseret på hvordan dommeren bedømte os igår til standmønstringen. Så vi startede flot ud som nummer 5. Martins målsætning var at komme i Top 10 så det var jo lovende. 

Idag skulle vi ikke fremvises enkeltvist, men skulle allesammen gå rundt i ringen samtidig og så blev vi kaldt frem 5 ad gangen, og blev stillet op for dommeren i mindre grupper. Det var hårdt arbejde for mor, for Martin kommanderede faktisk mere rundt med hende end med mig:-) så mor spænede rundt på ydersiden af ringen for at kalde på mig, så jeg hele tiden var orienteret i den rigtige retning. Undervejs i travmønstringen rykkede vi en plads op, og vi endte som nummer 4, hvilket tydeligvis gjorde alle mine mennesker meget glade :-)

Jeg vandt godt nok kun en sølle pokal, men jeg har en ide om at det er æren der tæller mest i det her game. 

Efter at have kigget lidt på de andre hunde og fået lidt guffer, kørte vi hjem til Uglebo, og nøj hvor har jeg hygget mig i haven og far stegte kyllingefileter som vi fik på vores mad. Nu snorker jeg lidt for det har været en hård weekend for lille mig

dsc04707jpgdsc04714jpgdsc04723jpgdsc04725jpgdsc04740jpgdsc04751jpgdsc04752jpgdsc04757jpgdsc04761jpgdsc04770jpg