4. august 2017 HAS

4. august 2017 HAS

Idag har jeg været til min første (og måske sidste, det kommer an på hvordan jeg opfører mig) udstilling. Vi kørte allesammen afsted hele vejen fra Uglebo i Nordsjælland til Haderslev i Sønderjylland, hvor alle de smukkeste schæferhunde i landet var samlet. Det er åbenbart meget vigtigt, for alle menneskerne er stressede og farer rundt som fluer i en flaske. 

Min far har allerede forberedt sig på at vi ville blive bortvist (han er så pessimistisk siger mor, og jeg holder altid med mor, for det kan bedst betale sig) pga dårlig opførsel, men der var for mange hunde til at jeg orkede at gø af dem. 

Da det blev min tur til at løbe rundt i ringen foran dommeren opførte jeg mig eksemplarisk, sagde ikke et kuk og stod også stille da Martin møflede rundt og flyttede på mine ben. Dommeren sagde at jeg var en meget fin hund (sæføli) men om jeg ikke var lidt stor for min alder, må jeg være fri!!!.

Nu har vi spist, til dessert var der dentastix fra tante Aisha som var så sød at komme på besøg. Stakkels Aisha er på besynderlig vis havnet her i sønderjylland, hvor de åbenbart er lidt småtossede. Der burde være avlsrestriktioner ligesom på os hunde ;-) Vi håber at de snart får solgt huset i Jels så de kan komme ned og bo i Embrun og så tager vi allesammen derned og besøger Aisha!

Nu er vi puttet; mor har arrangeret at vi bor på et meget fint Bed&Breakfast, som faktisk er sådan herregårdslignende; hun er altså bedre til det der med at arrangere, end far; bare spørg Machico hvordan hun og far boede sidste weekend i Randers.....

dsc04689jpgdsc04698jpgdsc04691jpgimg_5684jpgimg_5690jpg