31. maj 2017

31. maj 2017

Så er det et par dage siden at jeg sidst har haft poterne på tastaturet. Weekenden gik med at mor skulle arbejde rigtig mange timer hvilket var dødærgerligt da det var så dejligt vejr! Natten til mandag skulle mor, Machico og mig pludselig ud at køre, og efter en lille lur befandt vi os på en togstation, hvor mor ville have at jeg skulle se på toge,  gaaab. Pludselig kom der en mand, der ligende et juletræ (grønne shorts, orange sweater og blå kasket) gående; og min mor lod som om hun kendte ham, så det gjorde jeg også (jeg aner ikke hvem det var, men mor tog ham med hjem og næste morgen gik han tur med mig). Mor sagde at det jo var far der var kommet hjem fra Frankrig; hmm det skal nok passe, det var jo mange dage ud af de 3 uger jeg har boet i Uglebo, at han havde været væk, så ham havde jeg da lykkeligt glemt :-)

Igår var vi til cykelløb, og jeg vakte ret meget furore, så meget at Rikke Lønne sprang opvarmningen over for at kæle mig.

Idag er det onsdag og mor har endelig en fridag; så i vanlig "krudtirøvenstil" har hun pisket rundt, og vi startede dagen med at være i skoven hvor Machico og mig legede rigtig skægt i de visne blade. Så løb mor en tur, og bagefter kørte hun op og svømmede. Så tog hun  mig med ud til Gerpir. Gerpir er den islandshest som mor rider. Han var en sød en, selvom han kun tænkte på at spise græs og slet ikke var irriteret over at jeg knurrede af ham og prøvede at nippe ham i mulen.dsc03677jpgdsc03652jpgdsc03651jpgdsc03662jpgdsc03661jpgdsc03670jpg