29. november 2017

29. november 2017

Mor og far kalder mig nogengange Kong Christian den VII....måske fordi jeg laver lidt gakkede ting iblandt...og fordi jeg er sprængfyldt med energi. Mor ligner snart en bodybuilder af at håndtere mig til træning og på de mange dejlige gåture jeg kommer på ude i skoven. Mindst 2 gange om dagen går vi en dejlig tur i Gribskov, og så går vi også spor (det er pisselet) og vi tager også på træningspladsen mindst en gang om ugen, hvor jeg får lov at lege med de andre banditter i klassen; der nu for tiden kun består af Buffy og mig. Vi må have skræmt alle de andre væk. Der er desværre juleferie fra på lørdag men mor har lovet at lave aftaler med de andre, så jeg også i december og januar kan komme i klubben og lege med de andre store drenge. I lørdags var det skidesjovt til træning; vi lavede først lidt kontaktøvelser og derefter skulle vi lave tricks som at kravle under en stol, komme op på stolen og sidde og sådan noget fis. Pærelet.


Lige nu er jeg lidt bekymret for mor skal desværre til Jylland i 1½ dag fra imorgen tidlig, og så skal far passe mig, og han er altid så sur. Mor siger at det er fordi han er en gammel mand og at gamle mænd altid er sure. Jeg har lovet mor at face time med hende hver aften. Jeg forstår fakkertalt ikke hvorfor jeg ikke bare må med, for det er sådan noget dyrlægekursus, og så burde jeg være mere end velkommen. 

Forleden havde mor og mig den hyggeligste nat nogensinde. Mor og far havde lavet noget så åndssvagt som at være i Operaen (vorherrebevares) og de kom sent hjem og især mor stank af sprut.....(hun sagde at hun havde drukket et enkelt glas vin bare...jaja, det siger de altid), og fordi Machico og mig havde været alene hjemme hele aftenen syntes mor at det var synd hvis hun bare gik op i seng ovenpå, hvor jeg ikke kan komme med; så mor hentede en madras og en sovepose og så lavede vi en stor fælleshundekurv inde i stuen; aldrig har jeg sovet så godt, og heller ikke mor, for jeg lå kuglet sammen i hendes knæbøjning hele natten så hun siden har gået med stive bøjede ben :-)


DSC04977jpgDSC04985jpg

DSC04998jpg

DSC05008jpg

DSC05009jpg

DSC05012jpg

DSC05030jpg

DSC05035jpg

DSC05037jpg

DSC05038jpg

IMG_E6333jpg

IMG_E6438redjpg