28. juni 2017

28. juni 2017

Ferie...hvad er det nu for noget? Der skete det mærkelige en dag, at far pakkede en masse overflødigt ragelse, samt Machico og mig ind i Cactus....men hjææælp, han glemte MOR....Vi kørte og kørte og fik McNuggets og bockwurst i stride strømme, og der var fuld blæs på air condiotionen, og efter laaaang tid holdt vi ind et sted i Baskerlandet og gik en dejlig tur (ja, altså, vi havde jo stoppet en masse gange og gået ture og spist og den slags), og så sov vi en nat der, inden vi kørte videre, og det blev varmere og varmere, og folk begyndte at tale mere og mere mærkeligt. 
Hen under aften fandt far et sjovt udseende hotel, det lignede en flok sneglehuse; der fik man hver sit sneglehus og der sov vi dejligt. Endelig næste dag kunne vi flytte ind i vores hus; og så lige pludselig så fandt vi MOR, hun havde fundet en hurtigere måde at komme til Andalusien på...hold op jeg var glad for at se hende. 
Nu har vi været nogle dage her i vores feriehus, og det er altså hyggeligt nok, men meget varmt; især de første dage. Nu er det blevet bedre, så nu an Machico og mig holde ud at gå ture morgen og aften og ellers så hygger vi os indendøre mens mor og far er ude og vise sig frem i det der mærkelige stramme tøj. 
Jeg får hele tiden at vide, af folk vi møder, at jeg er noget så precioso, det betyder kær eller nuttet, og det er da klart at de synes det....tænk hvilke andre de hunde de har at se på...slet ikke sådan nogle fine racehunde som mig. Der var en engelsk mand som var ved at besvime da han så mig, og han kunne slet ikke løsrive sig fra mig...sådan er det bare at være på ferie :-)
Her i vores spanske hus sover jeg ved siden af mor; det må jeg ikke hjemme i Uglebo, for så skal jeg op ad en stejl trappe. Men vent bare, jeg har ikke tænkt mig at sove andre steder end ved siden af mor fremover.

dsc03963jpg

Jeg SKAL spise den der yoghurt hver morgen, for det gjorde Kutya altid på ferie! Ok så...dsc03986jpg
dsc04005jpgdsc04011jpgdsc04023jpg