25. maj 2017

25. maj 2017

Idag er det Kristi Himmelfartsdag. Far muntrer sig i Frankrig mens mor må knokle herhjemme med hus og have og træning og os hunde. 
Vi har ordnet en masse i haven, slået græs og vandet og spredt hhv samlet legetøj sammen....
Så var vi en tur nede ved Esrum sø; det var åbenbart en tur Machico kendte, for hun trak os afsted hurtigere end  mine små tykke ben kunne rende. Men det var nu også et fint sted, vandet var helt klart, og Machico styrtede ud i det...hun er ikke rigtig klog, jeg blev klogeligt inde ved kanten hvor jeg plaskede rundt og derefter hoppede op af mor så hun blev helt gennemblødt. Hun kan sige en masse sjove lyde hende mor :-) 
Efter et stykke tid gik vi hjemad igen. Min mor har trænet rigtig meget med mig, og nu kan jeg hente fars øldåser. Det fik jeg latterligt meget ros for. Så svært var det nu heller ikke.

Nu ligger både Machico og mig og putter, så vi er friske til at irritere mor i nat. Hun skal arbejde 42 timer de næste 3 dage så det er synd, så vi må hellere sove stille i nat.

dsc03587jpgdsc03614jpgdsc03615jpgdsc03622jpgdsc03629jpg