24. maj 2017

24. maj 2017

Sikke en lang dag vi har haft idag. Det startede med at vi skulle op allerede kl 3 ....jeg var meget træt så jeg puttede videre i sofaen bag fars ryg, mens han spiste morgenmad. Så kørte mor og far afsted og et par timer senere kom mor hjem alene. Hun sagde at far skulle til Frankrig og at hun havde afleveret ham i lufthavnen. Det er sikkert noget af det der cykelhalløj han skal til. 
Mor tog Machico med ud på en lille løbetur, afleverede Machico her igen og løb en længere tur. Vi fik noget morgenmad på et eller andet tidspunkt. Bagefter tog mor og mig ud i skuret og cyklede, og så efter brusebadet sov vi formiddagslur allesammen. Senere var vi i svømmehallen; altså Machico og mig var i bilen. På vej hjem gik vi en dejlig tur i skoven. Så ordnede vi have og sådan. Mor har fået strenge instrukser om at huske at vande blomster og tjekke drivhuset og alt muligt, så stakkels mor har meget travlt. 
Hun er ved at være ligesom far med det der cykling, for gudhjælpemig om vi ikke igen kl 16 skulle i skuret og cykle igen...tsktsktsk...jeg synes det er hyggeligt, for jeg har bold og kødben henne i min kravlegård, og jeg tager mig som regel en lur mens de der mennesker cykler.
Det plejer jo at være far der sørger for at mor får mad, til gengæld sørger mor så for at Machico og mig får mad. Men nu er der ingen til at sørge for mor, så selv om hun havde sagt at hun ikke gad lave mad, så lavede hun alligevel varm mad idag, som vi spiste på terrassen da det endelig var blevet solskinsvejr.
Mor hun er sådan lidt Duracell agtig når far ikke er hjemme, så hun puttede os i bilen og kørte op til stranden, hvor vi legede rigtig sjovt, Machico og mig. Hun var slet ikke streng ved mig, og jeg blev så glad fordi hun gad lege. Mor og mig spiste lige en is, nu vi var ved stranden; det hører ligesom med. Men ligeså snart vi er hjemme igen, så bliver hun altså lidt stram igen :-/
Nu putter jeg i sofaen sammen med mor, efter at jeg har fået et lille bad, for jeg var helt dækket af kager af sand; og mor er lidt hys med rengøring og sådan. der er far lidt mere afslappet, tør man roligt sige. Nå, de er nu gode nok, begge mine mennesker, sådan set, man må jo tage hvad man kan få :-)
Zzzzzzzzzzzzzzzzz herfra

dsc03545jpgdsc03552jpgdsc03569jpgdsc03575jpgdsc03577jpg