21. maj 2018

21. maj 2018

Jeg kommer i skoven to gange hver eneste dag; og det har været meget varmt de sidste par uger, så far tager tit Machico og mig med til skovsøen, hvor Machico simpelthen er så modig; hun kaster sig frygtløst ud i vandet uden at ane om hun kan bunde....lige på det punkt er jeg lidt mere fornuftig, jeg går langsomt ud og går kun i til navlen, som baderådene altid har sagt. 

Så har jeg været i pension, fordi mor ville til Korsika....det var superfedt, det føltes næsten som at være herhjemme:-) for både far og Machico var her, og jeg var slet ikke i bur. Ved nærmere eftertanke er det vist bare noget fis...jeg skulle have været i hundepension sammen med Machico, men far syntes at det var så synd, så han ofrede sig, og blev hjemme fra Korsika for at passe os herhjemme. TAK FAR!!!

Jeg er så småt ved at pakke til sommerferien, der er kun godt en måned til jeg endelig skal på ferie; det er sgu osse så r..kedeligt altid at være herhjemme. Mor siger at vi skal til Nordspanien i år, fordi der var for varmt til mig i Sydspanien hvor vi var sidste sommer. TAK MOR!!!

Jeg har anskaffet mig et køletæppe, som jeg har testet ude på terrassen. Det virker meget godt!

Jeg går stadig til træning i kreds 55, men nogengange har mor og mig svært ved at nå det, for mor har meget travlt med at redde hunde og katte på sit nye arbejde. Det er selvfølgelig godt for dem men skidt for mig.

IMG_7191jpgIMG_7219jpgIMG_7227jpgIMG_7232jpgIMG_7235jpg