19. maj 2017

19. maj 2017

Nu er det endelig blevet fredag efter en travl uge. Jeg har været med mor på rbejde på Dyrehospitalet hele ugen, og det er rigtig skægt. Der er en masse sygeplejersker som pusler om mig og passer på mig, og for mors skyld opfører jeg mig rigtig pænt, sover meget og tisser ikke på gulvet og bider ikke i chefens sko og den slags. Til gengæld tager jeg revanche om aftenen når vi er kommet hjem. Der gør jeg mit bedste for at drive mor og far til vanvid :-)

dsc03473jpg


dsc03472jpgIdag har jeg gået en dejlig tur i skoven med mor og Machico; så jeg blev helt træt i hovedet bagefter af at snuse til så mange nye dufte. Så mor har fået tid til at træne lidt idag, for jeg kan nemlig sagtens være alene hjemme et par timer nu. Bagefter hjalp jeg mor med at ordne hendes cykel. 
Jeg er 10 uger gammel på søndag og vejer nu 10 kg (selvom mor og far ikke forstår hvad jeg vokser af, for jeg spiser jo ikke så meget)
Her til aften, da far havde cyklet, tog vi Cactus og kørte til Gilleleje, hvor mor og far spiste årets første soft ice, og alle folk vi mødte faldt i svime over hvor sød og dejlig jeg er (sådan er det at være Konge)...Bagefter gik vi ned på stranden, hvor ellers så sure moster Machico endelig gad at lege lidt med mig. Hun har godt nok været svær at bløde op, trods mit ellers så charmerende væsen (mor og far kalder mig nogle gange "hvepsen" - måske fordi jeg nogen gange bliver lidt hidsig og snerrer og sådan...det er svært at styre sit temperament:-) ). 
Jeg tror at mor og far er glade for hvis vi to hundehoveder snart kan enes lidt, da de er lidt trætte af at vi skal luftes hver for sig, og være bag gitter og ikke kan være i haven samtidig og sådan. 

dsc03476jpgdsc03479jpgdsc03481jpgdsc03483jpg