18. juni 2017

18. juni 2017

Så har jeg endelig tid til at skrive lidt igen. Det har været en travl periode; og jeg har lavet en masse.
I onsdags skulle jeg med far på arbejde, istedet for som jeg plejer, at være med mor på dyrehospitalet. Det var sk...skægt. Først kørte vi en time i stridsvogn, tjuhej hvor det gik, op til Gilleleje strand. Så var vi på stranden hele dagen. Indimellem kom der en masse børn, som far arrangerede lidt rundt med, og ellers legede jeg bare i sandet og blev klappet og kælet en masse og mødte en masse hunde. Efter der var gået mange timer kørte vi igen en time i stridsvognen, og jeg gøede af alt og alle, heste, køer, geder, børn osv...Da vi kom hjem var jeg lidt træt og måtte sove; og endelig, ud på aftenen kom mor endelig hjem; øjjj jeg blev glad for at se hende, for selv om far er OK så er det alligevel ikke som mor :-)


I fredags var mor og mig ude at gå en dejlig tur med vores gode venner Niels og Carla. Carla er en grå schæfertæve på 3 år, som tit gik tur sammen med mor og Kutya. Niels og Carla savner også Kutya, for Kutya var så god til at sætte Carla på plads, når hun blev for vild....jeg glæder mig til jeg bliver lige så stor og stærk som Kutya, så jeg ikke triller så meget rundt når Carla leger med mig.

Så har far skullet passe mig i et døgn, for mor skulle til Irland og møde sit store idol Robbie Williams og til koncert. Så det har været lidt kedeligt for far har skullet arbejde og og ordne ting og sager herhjemme. 

dsc03916jpgHer er jeg 13 uger - er jeg ikke blevet en stor flot fyr?
dsc03949jpgHer er jeg 14 uger; jeg har lært targettræning i denne uge, så derfor dutter jeg på en grøn knop. Jeg aner ikke hvad det skal til for, men mor bliver lykkelig når jeg gør det :-)


dsc03935jpgdsc03936jpgdsc03939jpgdsc03942jpgdsc03943jpgimg_5479jpg
Her er jeg med far på "arbejde"....han har det godt nok nemmere end mor på hendes arbejde!

img_5480jpg
Det er en smart anordning, sådan en stridsvogn, den er jeg rigtig glad for