16. februar 2018

16. februar 2018

På lørdag skal jeg starte til hundetræning igen efter lidt pause her i december og januar og nu er jeg blevet næsten voksen, så jeg skal på basisholdet. Nor siger, at hun også har meldt mig til agility, fordi jeg har så meget krudt i noget der hedder rumpetten; jeg er ikke helt med på hvad hun mener. 
Jeg glæder mig rigtig meget, mere end mor, for hun siger at jeg er en umulius, og at jeg snart skal tage mig sammen og begynde at opføre mig lidt mindre hidsigt. Hun skulle snakke.....hun er selv hidsig, og som ejer så hund (har jeg læst i de der adfærdsbøger)

For nylig var vi i hundeklubben og til min store jubel, var alle mine yndlingsmennesker der, samt hele min hundefamilie. Det var så hyggeligt!

Ellers går vi lange ture i skoven to gange om dagen, og hver anden dag går jeg spor og så træner vi lidt lydighedstræning indimellem. 

Her er det min rigtige og første mor, Elisabeth der holder mig fordi min nye mor er løbet sin vejDSC05185JPGDSC05219JPG


Jeg er træt af vinterOL-mor siger jeg skal klæde mig på som Ingemar Stenmark
DSC05264JPG
DSC05235jpgDSC05233jpg