15. oktober 2017

15. oktober 2017

Der er ikke sket så meget siden sidst...jeg har stadig ondt i mit forben og skal holdes i ro....det er r..kedeligt. Forleden var jeg på dyrehospitalet og blev lagt i narkose og fik taget røntgenbilleder af stort set samtlige knogler i min krop; meget kan man sige om mor, men hun er meget emsig og grundig med mig :-) Ingen af de tre kloge lægehoveder kunne finde noget galt med mine knogler, så enten har jeg lavet en forvridning eller også har jeg vokseværk...Nu får jeg nogle nye piller og jeg har knap så ondt i benet som før.

Mor og mig laver istedet en masse træning og så går vi spor og går ture i skoven men hvor jeg ikke må løbe og lege (ret meget ihvertfald); hun lever stadig i illusionen om at jeg kan blive en lydig og dygtig hund. Det er nu meget sødt. 

Idag tog vi far og moster Zug med ud til et af vores yndlingssteder; en kæmpestor mark ude i skoven, hvor vi plejer at træne. Men der er også et par søer (som jeg plejer at falde i) og en masse rådyr jeg kan få fært af og blive voldsomt ophidset over.-). Idag var det som om, at mor også gerne ville med i søen og bade, jeg var ihvertfald tæt på at få hende "overtalt"...det så sjovt ud og far og moster Zug og jeg grinede højlydt af hende da hun lå der med røven i vandskorpen...desværre er hun lidt mere stædig end mig så det lykkedes mig ikke helt at få hende under vand. Til gengæld hævnede hun sig ved at tage mig i bad da vi kom hjem; så nu stinker jeg som en pudderdåse og mit hår sidder alt for snorlige. Jeg er en dreng for helvede.

Ellers har mor og mig syslet med at lave et puslespil med et svært Gaudimotiv, fra Barcelona. Jeg forstår bare ikke, at når nu vi har gjort os så umage; hvorfor mor har smidt 2 brikker væk 8-/

DSC04853JPGDSC04845JPG