14. maj 2017

14. maj 2017

Idag er jeg 9 uger gammel, og jeg syntes, at det var på tide at mine ører rejste sig lidt mere op; så jeg har brugt meget energi i nat på at lave brusk :-) Derfor lod jeg mor sove til ved 8 tiden (hun var nu oppe kl 2 og far kl 5.30 for at lufte lille mig).
I formiddags gik vi lidt tur, Machico og mig og mor; og så skulle mor træne. Efter at vi havde leget lidt i haven i det dejlige vejr, tog mor og mig til Hornbæk. Jeg havde ikke gået mere end 10 skridt før en fin dame ville snakke med mig; det var hende der kagedamen fru Blomsterberg :-) 
Bagefter gik vi på kaffebar og jeg legede med en stor isbjørn og vi lavede trafikprop i hovedgaden fordi folk ville i audiens hos mig. 
Her til aften har vi haft gæster-det var de fleste Bedsteforældre der ville hilse på mig, og jeg har leget ret meget med mit pt yndlingslegetøj: kosten...
Nu ligger jeg og producerer mere brusk (idag har jeg spist min fulde ration mad + lidt mere, så min mor er meget glad for mig) 

dsc03431jpgdsc03433_1jpg
Herunder sidder jeg sammen med min bedstemor Mutter Pipsdsc03443jpg