12. marts 2018

12. marts 2018

 Nu er jeg blevet 1 år gammel, siger min mor. Og der har været en farlig ståhej omkring min person idag. Det startede imorges med at Machico og mig fik en ny bamse hver, og nøøj den var sjov. Resten af dagen har Machico og mig drillet hinanden med at stjæle den andens bamse hihi.  Vi har været i skoven som sædvanligt to gange og gået i øsende regnvejr så vi blev helt våde og kolde, men så var det godt at mor hade sørget for at vi nu begge har fået Siccarodækkener, uhmmmm. Til aftensmad fik vi den dejligste mad jeg nogensinde har fået; så fra nu af vil jeg aldrig spise det der tarvelige pulvermad bvadrrr. Vi fik oksehøjreb, kyllingelever, flæskesteg, ris, majs og ærter, øj det var dejligt. Så har mor også givet mig (rettelse, tror faktisk at det er mest til hende) en sele med tilhørende line og løbenælte, så vi snart er klar til canicross, trekkingture og løbeture i skoven. Det bliver sjovt.  

DSC05349jpgDSC05342jpgDSC05339jpgDSC05357jpgDSC05360jpgIMG_6835jpgIMG_6854jpg