12. august 2018

12. august 2018

Det har været en travl sommer; og det har været dejligt vejr, så jeg har ikke orket at sætte mig ind foran computeren og skrive :-).
For 6 uger siden pakkede og pakkede mor og far en hel masse ragelse sammen og proppede det ind i Cactus, og til sidst proppede de også Machico og mig ind i bilen, og så kørte vi i skoven...det troede jeg ihvertfald. Men hold op...hvor var det en lang tur, det tig 27 timer og da vi endelig stoppede var vi et meget mærkeligt sted. Der lugtede helt forkert og græsplænen var tør og stikkende og der var meget varmt. 
Vi fandt os hurtigt til rette og det endte egentlig med at være dejligt. Vi var kommet til et land der hedder Spanien og vi boede i et lille hus langt ude på landet og oppe på et bjerg. Mor og far stod heldigvis tidligt op, mens det endnu var køligt (jeg hjalp måske med til at de stod op, for først begyndte jeg at stønne højlydt, så begyndte jeg at slikke mig meget larmende og til sidst båttede jeg mor lige på næbbet, og derefter slikkede (eller måske bed jeg lidt) jeg far på tæerne og til sidst måtte jeg simpelthen stige op i deres hundekurv og trampe lidt rundt på dem. Jeg havde jo altså ting at se til på bjerget. Jeg skulle holde styr på hvor vildsvinene havde været om atten, og slæbe rundt på de der mærkeligt tunge pinde de har her (far kalder det forbandede oliventræer) og så skulle jeg også plage livet af Machico og overfalde hende 1000 gange på gåturen. Hun er så sød når hun bliver sur ;-)
Når vi havde gået morgen tur var jeg helt vildt træt i lang tid og mor og far var meget passende væk så vi kunne hvile os. Så kom de hjem og vi spiste sandwiches med pølser uhmmm. Lidt senere skulle jeg udholde 5 km i bilen, ned til kanalen, og jubiiiii så fik jeg lov at svømme så længe jeg gad (og jeg gad altid meget længe). Mor og far synes at jeg var blevet helt vildt god til at svømme. De skulle bare vide at jeg har øvet mig og læst teori hele vinteren ...:-)
Så kørte vi hjem og spiste dejlig aftensmad udendørs og kiggede ud på vores bjerg. Når der en gang om ugen kom en bil forbi kunne jeg endelig få lov at gø igen - min spæde røst var ellers blevet helt rusten fordi der ikke rigtig var noget at gø ad på daglig basis.
En eller anden dag kørte vi en længere tur, og det var meget varmt, og vi skulle gå en tur i noget ørkenagtigt landskab, men så... en dejlig grøn sø. Machico og jeg styrtede ned i vandet og det var det dejligste vand nogensinde.
Sådan gik de fleste dage og det var rigtig dejligt at være meget sammen alle 4. Men så en skønne dag pakkede og pakkede mor og far sammen igen og vi kørte den lange tur hjem til Danmark, hvor det gudhjælpemig var næsten ligeså varmt de næste par uger. Men nu er det heldigvis blevet 13 grader og regn og jeg har fået min sædvanlige energi og appetit tilbage.

DSC05606jpgDSC05616jpgDSC05692jpgDSC05744jpgDSC05750jpgDSC05770jpgDSC05823jpgDSC05851jpgDSC05858jpgIMG_7588jpg