11. juli 2017

11. juli 2017

Vi har haft nogle dejlige dage hvor mor og far pakkede en masse habengut i bilen og kørte ½ times tid ud til den dejlige sø; hvor Machico og jeg tonsede rundt i nogle timer. Jeg fik afprøvet min svømmeteknikker - på min 17 ugers fødselsdag svømmede jeg af fri vilje åbenvandssvømning. Det gik nemmest hvis mor var ude i vandet, så svømmede jeg ud til hende uanset hvor langt ude hun var 
Det var sådan en stor succes at vi gjorde det to dage i træk. 
Ellers går det godt med mine tænder, jeg kan nu tale rent igen. Mor har hevet en tand ud af min mund (hvad bilder hun sig ind). Jeg fik ellers et godt bid ind på mors hæl, så hun ikke har kunnet løbe i 3 dage...det var vist ikke videre populært. Næste gang må jeg sigte lidt højere:-)
Ellers er vi ofte inde i byen om aftenen for at jeg kan blive beundret på behøring vis, og så spiser vi is. 
De næste to dage kommer der ekstrem hedebølge her i Costa del Spanien, så der står den nok også på badetur i søen jubiiii

dsc04393jpgdsc04399jpgdsc04444jpgdsc04466jpg